Zaal verhuur

Overzichtsfoto van de gezellige bovenzaal van Café De Gezelligheid in Zwolle

Tot 2013 hebben wij met plezier boven het café gewoond op de eerste verdieping. Maar ons gezin groeide en omdat we ook wilden investeren in de toekomst zijn we gaan verhuizen. Hierdoor kwam de verdieping leeg te staan. Verschillende ideeën zijn toen de revue gepasseerd. Maar het idee er een zaaltje van te maken bleef overeind.

 

Akoestische gitaren

Begin 2014 was de verbouwing klaar en de ruimte gerealiseerd. Alles erop en eraan. Bar, koelingen, bierleidingen, mooie vloer, goede verlichting en een podiumpje. Het moest zo’n beetje dezelfde sfeer gaan uitstralen als die van het café. Dit is volgens ons goed gelukt.

Het zaaltje is nu ideaal voor (verjaardags-)feesten, buffetten, vergaderingen, workshops, enzovoort. Vooral voor groepen tussen de 20 en 50 personen zeer geschikt. Je kan het huren per uur, maar we kunnen ook een prijs afspreken per persoon. Het kan met én zonder personeel gehuurd worden. Dit gaat in overleg.

 

Ons motto bij het zaaltje is: ‘Wie betaalt, bepaalt’! Je kan op deze manier je eigen feest of ander samenzijn zelf aankleden. 

 

Bekijk de foto’s van het zaaltje hieronder en wordt u net zo enthousiast als ons, bel of mail dan voor een afspraak en een reservering.

 

Mail naar info@cafedegezelligheid.nl of bel 0655696255

 


Gasthuisplein 11

8011SB Zwolle

 

038 331 91 40

info@cafedegezelligheid.nl

Openingstijden:

Van april t/m september: 

alle dagen 14.00 - 04.00 uur

Van oktober t/m maart

alle dagen 16.00 - 04.00 uur