Zaal verhuur

Overzichtsfoto van de gezellige bovenzaal van Café De Gezelligheid in Zwolle
Akoestische gitaren

Op de eerste verdieping van ons pand bevindt zich het zaaltje van ons café. Deze ruimte is uitermate geschikt voor feestjes, vergaderingen, workshops en andere besloten gelegenheden.

Vooral voor groepen tussen de 20 en 50 personen is het een gezellige ruimte.

De zaal huren  kost  €55,00 per uur. U kunt gebruik maken van de muziek, het glaswerk, het meubilair en de koelingen. De andere service artikelen gaan in overleg.  Schoonmaak zit wel bij de prijs in, mits het zaaltje veegschoon wordt achtergelaten. Naast de optie van huren is er ook de mogelijkheid dat u ons bier tapt ipv zelf meeneemt. In dit geval zijn de kosten €12,00 per liter. De zaalhuur vervalt, maar er wordt wel €55,00 in rekening gebracht voor het meenemen van de andere dranken door uzelf en de schoonmaak.

 

 

 

Wat wenselijk voor ons en voor uzelf is dat u  uw  eigen drankjes, koude hapjes en dergelijke tussen 10.00 en 12.00 uur in de koelingen plaatst. Dan zijn ze koud voor de avond. Eventueel versieren kan dan ook. De versiering moet aan het eind van de avond wel weer opgeruimd worden.

U kun deze ochtend ook zelf bepalen welk meubilair u wilt gebruiken. Alles wat u niet nodig heeft kan dan op de etage hoger geplaatst worden. Kom dus met 2 personen, dat maak het werk een stuk lichter!

 (feestjes onder de 21 jaar nemen we niet aan, mits er ouders aanwezig zijn)

Frituur hapjes kunnen besteld worden bij ons, u kan geen gebruik maken van onze frituurpan.   Verder kan er veel in overleg!!

Bekijk hieronder de foto’s van het zaaltje en wordt net zo enthousiast als ons over de ruimte. En reserveer vervolgens via de mail info@cafedegezelligheid.nl 

Tot ziens!!

 


Kijk hier of uw datum nog beschikbaar is.

Gasthuisplein 11

8011SB Zwolle

 

038 331 91 40

info@cafedegezelligheid.nl

Openingstijden:

Maandag, Woensdag en Donderdag vanaf 16.00 uur 

Vrijdag, Zaterdag en Zondag  vanaf 14.00 uur

Dinsdag zijn wij gesloten.