Zaal verhuur

Overzichtsfoto van de gezellige bovenzaal van Café De Gezelligheid in Zwolle
Akoestische gitaren

Op de eerste verdieping van ons pand bevindt zich het zaaltje van ons café. Deze ruimte is uitermate geschikt voor feestjes, vergaderingen, workshops en andere besloten gelegenheden. Vooral voor groepen tussen de 30 en 50 personen is het een gezellige ruimte.

 

Het zaaltje is op verschillende manieren te huren/gebruiken. 'Kale' huur is een optie, maar 'all-in' natuurlijk ook. Ons motto: Wie betaalt, die bepaalt!

De opties op een rij:

Voor all-in prijzen geldt het volgende: pils, frisdrank, wijn en alcohol vrije bieren zijn onbeperkt en wij gaan een keer per uur rond met warme hapjes.

De prijzen zijn dan als volgt:

  • €12,50 per persoon voor 2 uur onbeperkt (incl. personeel en service)
  • €17,50 per persoon voor 3 uur onbeperkt (incl. personeel en service)
  • €22,50 per persoon voor 4 uur onbeperkt (incl. personeel en service)
  • €27,50 per persoon voor 5 uur onbeperkt (incl. personeel en service)

*Zaal huren zonder service en drankjes kan ook. De kosten zijn dan €50,00 per uur. U kunt dan wel gebruik maken van de muziek, het glaswerk en de koelingen. De andere service artikelen gaan in overleg. Dit geldt ook voor personeel. Schoonmaak zit wel bij de prijs in, mits het zaaltje veegschoon wordt achtergelaten.

 

*Verder kunt u natuurlijk kiezen voor de optie om alle drankjes per stuk te turven. Of van te voren aan te geven hoeveel drankjes u per persoon die avond wilt uitgeven. Deze optie wordt op maat geoffreerd. Denk hierbij ook aan personeel, minimale groep grootte en hapjes, ed.

 

Bekijk hieronder de foto’s van het zaaltje en wordt net zo enthousiast als ons over de ruimte. En reserveer vervolgens via de mail info@cafedegezelligheid.nl of per telefoon 06 55696255.

Tot ziens!!

 


Gasthuisplein 11

8011SB Zwolle

 

038 331 91 40

info@cafedegezelligheid.nl

Openingstijden:

Tijdens Corona juli en augustus

maandag  14.00-00.00 uur

dinsdag GESLOTEN

woensdag t/m zondag 14.00 - 00.00 uur