Het café

Café de Gezelligheid, ook wel ‘De G’, heeft in april 2005 voor het eerst zijn deuren open gedaan. Het monumentale pand heeft destijds een flinke opknapbeurt gehad. Zowel de buitenkant als het interieur. We begonnen als bruin café, met enige speciale bieren. Maar in de loop der jaren is onze voorliefde voor bier behoorlijk gegroeid. Waar we begonnen zijn met 6 tapkranen, hebben we er nu 16. Ook zijn we intussen aangesloten bij de Alliantie van Biertapperijen. Dus veel nieuwe bieren die nog nergens anders gedronken zijn kan je in ons café proeven. Elke maand weer nieuwe, zowel fles als tap.

Speciaalbieren

Naast de ABT bieren hebben wij ook alle speciaalbieren van de Brand brouwerij in ons assortiment. Daarom mogen wij ons een Brand-proeflokaal noemen. Naast het tappen van het premium pils serveren wij ook een blond bier, een IPA, een Saison en vele andere biersoorten van deze brouwerij uit Limburg.

9 Kasteleins

We begonnen in 2005 met drie kasteleins in de Gezelligheid. Intussen zijn we met 10 kasteleins. En het is een reuze gezellig team. Ronald, tevens bier sommelier net als wij, werkt intussen al enige jaren bij ons. Hij vergaart veel bierinfo voor onze bierkaart. Lisette, Robin en Marleen zijn ook in vast dienstverband bij ons. Daarnaast staan Rolant, Charlotte, Samira en Veere ook regelmatig achter de toog. Allemaal kunnen ze u voorzien van een drankje naar uw wens!

De kasteleins van café De Gezelligheid aan het Gasthuisplein in Zwolle
De kasteleins van café De Gezelligheid

 

Zaal voor groepen van 20 tot 50 personen

Tot 2013 hebben wij met plezier boven ons café gewoond. Intussen zijn we verhuisd en hebben we op de tweede verdieping een zaaltje gerealiseerd voor feestjes, vergaderingen of voor welke gelegenheid dan ook. Voor groepen van 20 tot 50 personen zelfs ideaal. Informeer via mail, bel ons, of lees hier meer daarover.

 

Activiteiten

In onze agenda kunt u zien wat er verder allemaal georganiseerd wordt in De Gezelligheid. Allemaal even gezellig. Dus bierliefhebbers, muziekliefhebbers, vriendengroepen, bedrijfsborrels en alle andere geïnteresseerden, zoek niet verder, want elk café claimt gezellig te zijn, maar wij zijn De Gezelligheid!

 

Tot ziens,

 

Jos en Hilde Piening

eigenaren


Gasthuisplein 11

8011SB Zwolle

 

038 331 91 40

info@cafedegezelligheid.nl

Openingstijden:

Maandag, Woensdag en Donderdag vanaf 16.00 uur 

Vrijdag, Zaterdag en Zondag  vanaf 14.00 uur

Dinsdag zijn wij gesloten.